Sounder Sleep

Sounder Sleep !
Uitgerust en met hernieuwde energie aan een nieuwe dag beginnen is iets wat voor veel mensen een probleem is geworden. Lang wakker liggen, moeite hebben met inslapen of steeds korte momenten slapen en dan weer wakker zijn en de uren aftellen komt vaak voor. Een druk leven, een overvol programma, piekeren, drukte en stress zijn vaak de oorzaak van een slechte nachtrust.

De kwaliteit van je nachtrust verbeteren, lekker slapen kan je leren. Door gebruik te maken van kleine, eenvoudige, zachte bewegingen en ademhalingstechnieken kun je je lichaam ontspannen en je gedachten tot rust brengen. Het resultaat is een weldadig slaappatroon. De kleine bewegingen zijn ontwikkeld om het inslapen te vergemakkelijken en om de slaap te hervatten als je gedurende de nacht wakker wordt. Hierdoor verbeterd dus de kwaliteit van je nachtrust.

Je leert : – Overdag meer te ontspannen door technieken die je fysieke en mentale activiteit verminderen, waardoor je s’nachts beter slaapt. – Je natuurlijke, rustige ademritme te herstellen door ademtechnieken. – kleine, zachte bewegingen en ademtechnieken voor in bed die helpen makkelijker in te slapen of de slaap te hervatten als je tijdens de nacht wakker wordt.

Deze methode draagt bij aan een minder stressvol leven en ondersteunt een goede en weldadige nachtrust.

Frank Koornwinder heeft de deelnemer cursus Sounder Sleep gevolgd bij Patricio Simon en de opleiding tot Sounder Sleep Teacher bij de grondlegger van deze methode, Michael Krugman.

Voor meer informatie, vragen over Sounder Sleep en het maken van een afspraak, kunt u bellen naar Frank Koornwinder, tel. 030-2891069 of mailen naar fkoornwinder@gmail.com