Profiel

                                                frank-cirkel
Mijn naam is Frank Koornwinder, geb. 1967.  In 1990 rondde ik de studie  fysiotherapie af, studeerde een jaar bewegingswetenschappen aan de V.U. Amsterdam en  specialiseerde mij vervolgens in de richting van psychosomatiek. Via deze  interesse voor de samenhang tussen lichaam en geest ben ik de opleiding tot hypnotherapeut begonnen. Na het afronden hiervan in 1999 ben ik  mijn praktijk gestart. Naast hypnotherapie en hypnotherapie bij medische aandoeningen ( medische hypnotherapie ) zijn mijn specialisaties  Ademen Ontspanningstherapie, Mindfulness, Acceptatie en Commitment Therapie en de methode Sounder Sleep.  Door het volgen van workshops en bijscholingen blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op mijn vakgebied.

Ik heb een passie voor alles wat met de mens en zijn functioneren te maken heeft. Doel van mijn praktijk is de ander te helpen om tot een optimaal functioneren en welbevinden te komen. Humor en muziek zijn belangrijke dagelijkse ingrediënten voor mij.

NBVH_logo_naam-klein

Als Hypnotherapeut ben ik ingeschreven als registertherapeut bij de Nederlandse Beroepsvereniging van HypnotherapeutenN.B.V.H. ), lid nr. 99141.

 en het register beroepsbeoefenaren complementaire zorg ( R.B.C.Z. ), lid nr. 403188R.

Verder ben ik ingeschreven bij de kamer van koophandel ( K.v.K. ), registratie nr. 69520585

Wanneer u ergens ontevreden over bent of een klacht heeft, heb ik heel graag dat u dit met mij deelt. Zo kunnen we samen kijken of we tot een oplossing kunnen komen of een misverstand kunnen ophelderen. Ik ben graag bereid om samen naar e.e.a. te kijken en tot een oplossing te komen.

Mochten we er samen toch niet uitkomen dan kunt u op de site van de Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen kijken ( S.C.A.G.) hoe u hulp kunt krijgen bij het vinden van een oplossing.

Via N.B.V.H. en R.B.C.Z. is het klacht- en tuchtrecht geregeld. ( tuchtrecht van de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg, TCZ )

Als fysiotherapeut ben ik ingeschreven in het BIG-register en het kwaliteitsregister van het K.N.G.F                   ( Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie ).

Klik ook hier voor meer informatie over de groepspraktijk waar ik werkzaam ben.